9067541iloveyou

sov hos johanna. kul sedan på morgonen när skolan började åtta och johanna tydligen (jag borde veta detta) var världens jävla speed klockan halv sju imorse. attans. skrattade mig genom förmiddagen, sov mig genom so:n och huvudvärkade genom det sista.
  jag ska komma på något kul att skriva. ge mig ett tag bara. och juste. i joined the dark side efter uppmaningar från sistrami. facebook hello.

to be continued..

Kommentarer
Postat av: första gången på mycket länge jag fyller i detta fält

tja. jag är sjuk och jag vet att hela världen inte borde bry sig men jag önskar mig i julklapp ett 'krya på dig'-sms från någon som jag ritade av idag. hur mår juuuuuuuuuliaaaaa? (förutom att du dragit dig till vansinne och skaffat ansiktsbok)

2009-09-01 @ 20:04:40
URL: http://forhoppningsvis.blogg.se/
Postat av: Anonym

men tack, vad du är söt julamin! och förlåt mig, men är du lite senildement? eller var du kanske ironisk och jag fattade som vanligt ingen annnans humor än min egen... bered dig på att träffa mig imorgon! förhoppningsvis.

2009-09-01 @ 21:00:27
URL: http://forhoppningsvis.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, du är kul du! vilket monster johanna är och drar upp dig halv sju! jagvenne, tänkte säga att jag inte minns vad vi pratade om men det vore ju korkat eftersom det står här ovanför... hihi. jag har hittat ett nytt ord! shoo bre kan slänga sig i väggen för här kommer - PIP :D

2009-09-02 @ 18:39:31
URL: http://forhoppningsvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0