FRAPPPPO

OKEJ STOPP OCH BELÄGG.

mer plats för fulhet on thö blogg. som förövrigt blir mindre och mindre aktiv. sad enough.
fjortiskrök idag, MAY-BE (och inget illa ment med att kalla någon fjortis här, jag menar MIG SJÄLV och kycklinghjärnan. vi känns ganska fjortonåriga). men eftersom allt blev rörigt och förflyttat vet jag inte om jag ska vandra dit. har ju en liten tilda och tänka på också och henne var det länge sedan jag spenderade kvalitetstid med.

imorn händer det någonting som kanske blir ingenting och sen kanske allting händer.

let's see shall we?

rightround right DOWN

kan inte någon ge mig webadressen till himlen eller typ adressen till ett hemligt gömme där jag hittar det jag söker. en viss person. PÅ ETT VÄLDIGT INTE SEXUELLT VIS. sluta och pOrRa dig nu.

owl city- fireflies 

voffmjau BÄÄ

l'hiver au printemps

jag lever och jag lär. tiden rusar, susar och spottar på mig. har haft aztrevliga dagar på detta höstlov. ska ut o ränna senare antagligen med anz, louz and maybe fridz malz. jag o louise hade en idé om att prata in oss hos frida. vi får se.

CAREFACEHUNDEN ÄR HUNGRIG ELLERHUR?
puz

xvid dolittle

jag har ingen tid. ingen tid för bloggen just nu. eller lite tid kanske som jag sorgligt nog spenderar på annat sätt. det är stadslivet som gör det (om det nu är rätt ord för att bo i en trea i gbg) och höstlovet, som förresten har artat sig väldigt fin än så länge. lovar att förbättra mig. typ.

lyssnar faktiskt på scarlett johansson


heidi

har haft två sketgrymma dygn, det ena med andar, brz och gedålove, det andra med garagehäng. snart ska jag på bio med grymma tjejer och ja. allt är ganska grymt. förutom jag. jag är skabbig. hei duschen. heido

JAG ÄR TÄND PÅ NÅGOT GULT


ja till homovigsel i kyrkan

Ja till homovigsel i kyrkan

Homosexuella par ska kunna vigas i Svenska kyrkan. Det har kyrkomötet beslutat i dag.

Beslutet, som bygger på kyrkostyrelsens förslag, innebär att Svenska kyrkan även i framtiden förrättar vigslar, såväl av heterosexuella som homosexuella par.

Frågan aktualiserades när riksdagen klubbade igenom en ny äktenskapslag, där såväl man och kvinna som kvinna och kvinna eller man och man kan ingå äktenskap.

Det särskilda partnerskapet för homosexuella avskaffades därmed. Svenska kyrkan har tidigare sagt ja till att välsigna enkönade par som ingått partnerskap.

Kyrkomötet beslutade med stor majoritet att Svenska kyrkan ska ansöka om att behålla sin vigselrätt. Mötet beslutade också att ändra i kyrkordningen så att äktenskap också ska kunna ingås av par av samma kön.

Enligt kyrkomötets beslut ska par av samma kön börja vigas från den 1 november i år

LÄNKLÄNKLÄNK till artikeln


det är så fint när världen ibland tar ett steg i rätt riktning


this is how we parteaiy

här har jag bott de senaste (varannan)veckorna, chez gårdlunds. och nej, mata inte carefacehunden, den är mätt.

a few times i've been around like that

göteborsk humor är bäst:

"Om Anna Anka blir änka då blir hon Änna Anka"
----------------------------------------------

hittade en adorable sida myspace.com/indieghetto med artister som gjort om kända (eller relativt kända) låtar. check it out. par example:
så jävla snygga att jag/vill/dö- orättvisan sticker i mina ögon


så jävla hett, den gröna klänningen hfdehaihefihewuihaefuihewewghh.


i wantem' SO BAD

när man är ung vill man bli hög

kom på att jag måste börja skriva om mer intressanta saker för faktum är att det finns ju ganska mycket intressant att komma med. ute i världen..

läste en jätteintressant artikel i GP del 3 imorse (NEJ INTE BARA OSIGNAT- SIDORNA, som förresten är i lördagens gp kom jag på nu). den handlade om en kille som levde som frigan. det handlar om att "återvinna" mat som slängs utan att vara gammal eller dålig. läs om det, så otroligt tankeväckande. vi köper verklgen våran egen väg till kris och klimathot.

ska ut och gå en riktigt saftig promenad nu, spendera lite kvalitetstid tid med min i-pod. förhoppningsvis kan jag låna en ersättare till bobby hemma, isf. lägger jag in lite pikkkks sedan


snapparure?

sitter och zurfar myspace. jag älskarälskarälskar GP:s musikrecensenter.
word.
saknar min Bobby. vi som skulle ha höstsamlag idag. Uähähä

nu ska jag resa på mig och gå ut. jag är påväg. snart..

tanzania

it's a beautiful day

dettahhhhhhhhhhh

skulle vara astrevligt/asbra om du, just du som läste det här kunde lämna en liten kråka här på bloggen. skulle kännas så hemtrevligt.

heidåheidå mannen ja svär

spasmer igen

tilllägg;
har just sett världens mest underbara film. into the wild. har ni något bakom pannbenet och förstår ni storheten i naturen föreslår jag att ni ser den. den var så GREAT
nu ska jag stoppa huvudet under madrassen

spasmer

skum dag idag. bra, bra men skum. well, hey that's life.

har glömt min kamera i skolan. lyckat kan man tycka eftersom jag inte lagt in egna bilder på hundra år och eftersom att det är så jävla fint ute just nu. jag och anna ska väl gå ut och våldta naturen inom snarast tror jag. här kommer en trevlig låt så länge (till det kommer bilder, antingen på min fristad i stan eller på två skeva men mystiskt heta bruttor)


(tilda tipsade mig om denna godingen. du är bäst my skrutt)

YEYEYEYEYE- YEZBEGÅVAD TJEJ
alla dessa vackra bilder via HÄR och HÄR

greatness in a jar father

jag satt som allra bäst här i soffan och spanade in den feta mannen som duschade i lägenheten på andra sidan vägen. det luktar mat. jag blev illamånende.

jag satt också och spanade in små bloggar här och där en "indiemänniska" hit och en "indiemänniska" dit. och inte för att jag inte AV-GUD-AR musik och kultur i alla former; men jag stör mig som fan på att alla ska vara så "kulturella" och "speciella/unika/younameit/". "åh idag såg jag solen glimma på ett skimrande bord och där satt jag med min krispiga sallad och min allra bästa vän. det var en bra dag. en bra dag". visst, sådär fint poetiskt, korta TALANDE meningar. och så är väl livet ibland. men jag känner just nu ba, VAD FAN DET ÄR LIKSOM ETT METALLBORD PÅ CONDECO OCH EN JÄVLA SALLAD. sa du något om duvan som sket bredvid din stol eller den äckliga mannen som fimpade på dig? sa du något om att livet inte alltid är kul och bra? nej.

självklart får man ha en bra dag. och nej, jag är inte grund som en vattenpöl. jag älskar att läsa litterärt tilltalande och beskrivande saker, men då ska det fan handla om något intressant. inte ett bord. jag gillar folk som bemästrar orden, jag ser upp till dem. men tills man gör det, så försök inte låtsas. jag hatar folk som försöker vara något de inte är. det blir så tydligt hur missnöjda de är med sig själva då och det är sorgligt. eller något.

jag vet fan inte vad jag säger. hejdå

santa behbeh

jag är så över allt. det känns fan sorgligt. som idag; jag får uselt resultat på matematikprovet. jag skrattar. jag borde bry mig om att jag antagligen kommer att bli sänlt i minst tre ämnen, att allting jag kämpade för i åttan kommer att skita ner sig. men jag orkar inte. orkar fan ingenting. eller jo- är det någon som vill ut i natten och dansa? jag är på

fido, your leash is too long

jag vet att jag är sådär hjärtskärande aktiv, men så blir det när jag måste åka i en timma hem OCH MISSA HELA GOSSIP GIRL (jag gråter, helt zerr). annars känner jag mig sådär lagom skabbig, men hyfsat bra dag, snodde schme från fellllllizzz och ritade en hitchkock med fel lutining på huvudet. eh.... jag känner mig så kreativ. lovar förresten bilder från denna fina stad när jag kan lägga in dem. här är en stenGO' låt så länge

lizzna

helt seriöst. lyssna då


det känns kul att

jag har äntligen kommit på vad människan heter. idol är sämre än någonsin i år, men vet du- NIKLAS HOCKER ÄR SÅ JÄVLA HET. jag ska gå och duscha kallt nu.

funny little frog

jag bor nu återigen inne i staden i en vecka, vilket betyder att jag skriver mindre. antagligen beror det på att jag blir så trött av att åka spårvagn. det är fan så jobbigt att glida fram alltså. ska till mölnlycket tonight tror jag och hänga hemma hoz malin. annars så.. ja, i'll tell you 2morrow

Ingrid Michaelsonkeep breathing

dadadadaaaaa

forts. på det här
ÅSIKTER TACK SNÄLLA TACK SNÄLLA?
och ja, det är ju inte hela.. 

Du lyssnade när jag pratade endast för att kunna svara, aldrig för att höra. Därför hade du aldrig uppfattat desperationen som sjöd under min slöa blick. Jag längtade som ett litet barn dagen innan julafton, längtade efter att inte nöja mig. Jag ville inte fastna här i förorten som ett tuggat tuggummi, fastklistrat, och komma överens med tanken på att långsamt tappa färg och bli en del av den grå betongen du spottade på. Jag ville sparka bakut som varenda revolutionära tonåring. Jag ville fly från ett deltidsjobb i kassan på ICA supermarket. Någonstans fanns det mystik och äventyr för mig, kanske även för dig men det förstod inte du. Enligt dig var det "gött liv" att supa bakom bussterminalen med polarna och åka moped på ensliga skogsvägar mitt i natten. Du tyckte att IV var en utmärkt utbildning för att rasterna var långa och den förberedde dig i din framtida karriär- diskare på den lokala pizzerian. Ditt liv var en småstadsidyll och det var du nöjd med. Och fastän jag skydde dina värderingar som pesten beundrade jag dig. Beundrade dig för att du satt här och hånlog mot mig varje dag utan att brista i gråt. Beundrade att du kunde tänka på din framtid utan att falla isär, att du kunde tygla själen inom revbenens fängelse.


who's the who?baba o'riley rulez

gymnasiemässan överträffade mina (pisslåga) förväntningar

Ibland blundar jag extra länge bara för att höra extra bra. Eller bara för att ta in allting runt omkring mig. Nu blundade jag för att stänga ute. Stänga ute din nedlåtande, pessimistiska blick och ditt skeva grin. Jag hatade dig. Hatade din "belevade" hjärna, din trånga världsbild och ditt sätt att förminska mig till ett gruskorn i din hand. Hatade sättet du sög på cigaretten (som ett litet barn som misshandlade sitt sugrör), dina fina ögon och ditt feta, brunlockiga hår.

Samtidigt älskade jag dig ändå. Älskade dig för att du fick mig att känna mig älskad, för att vi båda var ensamma och då var vi tillsammans i den ensamheten.

Vi satt du och jag på det stora betongblock med en rutten träbänk på som vi småstadsbor kallade "tågperrongen". Runt omkring dig låg ett mönster av slemmiga spottloskor. Jag rynkade äcklat på näsan åt ditt sviniga beteende. Du iakttog min avsmak och harklade sedan högtidligt och hånfullt ihop ännu en salivklump. Jag vände huvudet åt andra hållet. Jag visste att ingenting jag sa skulle påverka dig.

--------------------------------------------------------------
med noll procent inspiration försöker jag skriva en novell i mvg- klass. lyckat? nej


danza tranzahär, here and ici

swimming- paul

jag tänkte igår kväll smyga in ett hastigt dramatiskt "skjut mig" innan jag åkte till mina kusiner, men jag är glad att jag inte hann. det var faktiskt trevligare än jag trott, antagligen på grund av att jag hade så låga förväntningar och för att min faster är go'. vi åt smazkig fisksoppa och drack vin. mi släkt gör sitt bästa för att uppmuntra alkoholintaget. eller nej kanske inte, men de är väldigt... ..fritänkande

beakon

sitter och stirrar ut på regnet, dricker vaniljte och lyssnar på den här;

regn är fint. min inspiration existerar inte

cybersex

tänker extremt mycket just nu på att jag inte tänker på någonting. skriver en novell i skolan. den funkar inte så där azgrymt bra. hade tänkt att lägga in början dock, vilket är det enda jag skrivit men min dator kan inte öppna word 2007- dokument

jag vet. jag är bara SÅ 2002

paramore är bra 

RSS 2.0