tyson

hon betonade b:et så starkt att det lät som ett sådant där knäppande ljud en bongotrumma ger ifrån sig. "bara för att han är så Bitter och njuter av att se på när saker går åt helvete för mig". jag blundar. andas. stänger ute. inte min strid, även om jag är halva orsaken till den.

snart, väry snart gittar (heter det så, am i down with it or WHUT?!) jag till j-hannis och sussar där, det är sista natten innan eva-karin och krister återvänder. simon och niklas kommer också. KUL (på ett seriöst sätt skrev jag ordet kul om någon undrar)

har jag nämt att jag och anna har en klubb? "vi-som-är-för-heta-för-att-vistas-bland-folk-och-vi-gillar-det"- klubben. om du vill veta mer om denna lilla förening, surfa in på www.careface.se


jag ä' ju här och väntar på dig

mask-e-rad. baochickawa-waow;

en kille gästerna plockade upp på vägen. han hette jason
fantastiska tildR och jag var thö bäst team hela dagen. du är underbar finiz

det är kul

umgicks med julet från götet. vi hade roligt. nu behöver jag 'tankeavreagera' mig. jag tänker köra en lennart och ta det i punktform;

- jag är så vansinnigt mycket i behov utav att läsa något riktigt bra. och jag tror inte riktigt att fantasy kan mätta min hunger. nej, något fint, farligt - bra bra bra.

- tänk om jag kunde skriva en helt klockren låt. ha en blogg som bara handlar om musik, och kultur och allt annat som gör denna värld värd att leva i. vad fint

- schmääääääääää.

- kent är tillbaka i mitt liv. eller de försvann nog sldrig, tog bara en rökpaus i hörnet av mitt sinne. men herreminje, kevlarsjäl är en underbar låt.

kung midaz

jag kom på att jag (med yttersta allvarlighet förstås) börjat säga sho bre och typ hälsa med en sådan där handsnärt. vem sa att jag var gammalmodig! funderar även på att lägga till ett walla mannen, så att jag har nåt att välja mellan.
    idag vartä' (ni vet vartä är lika med var det. anteckna nu barn) arbetslagets dag. låter ganska meningslöst. är ganska meningslöst. men trevligt. kort sagt, tävlingar, grupper som är blandade mellan olika klasser i nian o sjuan, andraplatser, hardstyle, bmx oxh rockring. rezpekt

a-a-amigo

"we're not that fond of the expression 'insane', we prefer the phrase 'mentaly hilarious'" - family guy

med åren blev hon en dröm, en saga- en ensam vandrares sympati

kodspråk; gårdis you're the only one who gets this okay? schmäääää (obs, dialekten)
jag har dummat mig och hållt på, fast jag är ingen fjolla längre i alla fall och det är ju ett plus. sedan har jag suktat och suktat och suktat efter edward westwick. han är så galet snygg att jag vill hänga mig själv.

i skolan idag hände något kul. lennart tog upp domen mot de två killarna från hammarkullen (skolan) som hade våldtagit en tjej i ett klassrum på skoltid. vi snackade om att killar som tafsar på tjejer och kallar dem hora etc. att det har normaliserats och inte är en stor grej längre, fast det borde vara det. det roliga med detta (man måste ju se guldkanten) var att det blev ett moment av utpekning av en viss person i vår klass. han/hon (jag behåller mystiken) flydde sen med svansen mellan benen typ. eller så uppfattade jag det. och ja, vad kan jag mer säga. it made my day.

förövrigt sitter jag och tänker att så här vill jag se ut. anna aichinger är ett geni.jag och underbaringen toris. definitivt en bild på mig från min starkaste sida

Dorothy Parker

razors pain you;
rivers are damp;
acids stain you;
and drugs cause cramp;
guns aren't lawful;
Nooses give;
Gas smells awful;
you might as well live


- dorothy parker

ibland suger't. alltisammans. men det är helt klart värt att leva. förövrigt är jag glad idag. förutom kräkimpulserna jag får hundra gånger om dagen på grund av någon. jag. vill. kräkas. på. ditt. beteende.

dior homme

har under tjugofyra timmars tid bland annat haft min första franskalektion och skrattat mig genom hela, sjunigt en låt jag inte gillar, gjort kakdeg och tryckt i mig (MED ANNA), lånat bra böcker, varit shoppingsugen så att det värker i mina fingrar.
however, jag ska skriva nåt vettigt kanske. hm..

jo, jag har börjat att läsa om black ascot från början. åh vilken inspiration hon var för mig, om du går längst bak på denna blogg kan du se det. att läsa är som att fastna i en värld där ingenting är allting och allting är ingenting. mode, sex, alkohol, mystik. helt fantastiskt. nu vet ju jag hela historien bakom alltihop men det gör det inte mindre underbart. jag har spenderat många nätter helt klistrad och tindrande. har du inte läst? synd för dig. verkligen

  

maud larsson

fellåt, repeat

jag vet att jag har drabbats av uppdateringsmani, men jag kom in på en underbar sida genom en blogg, där folk skriver de mest fina saker. här till exempel;

haru hört vaa- killen e cp

"i hela mitt liv har jag väntat på livet, jag har drömt om att ha en riktig dröm" - kristian anttila (of cörrse)

du
du
du
och..


ibland är att lyssna på musik som att vinna på lotteri. (ursäkta min skeva staving i inlägget under- jag har nada ork att fixa tillre)

tangerine

hm. ja igår. nada donuts, dock very mumsigt cheese balls. helt stenseriöst förstår jag inte varför ostbågar finns när det finns något så mycket godare. bara en tanke. sedan var vi ett pretty big gang som såg på film hos simon, frdag den trettonde typ, ganska förutsägbar (okej, jag skrek en gång, det gjorde jag) men okej. det var trevligt o mysig osv. sedan spelade vi också seal hunters. man skulle kunna beskriva dagen i tre stadier så att säga;

- niklas och simon berättar passionerat om sealhunters
- vi går hem till simon och spelar sealhunters
- vi dissar sealhunters och ser på film istället

kul kväll, även om jag blev lite orolig för min kära vän- som nog vet vem hon är. HÖR AV DIG. jaha. något mer intressant kanske jag skriver ikväll.

och juste "läsare :D" - hm, jag ska tänka på det. KANSKE kanske..


kvadack

efter viva la vida så blev ju coldplay något av ett fenomen och helt överspelat överallt, men de killarna är något extra det är de allt, och jag tycker man borde minnas de här fina låtarna; (och nu tänker jag lägga in en spotifylänk okej?)

coldplay

ha en fin dag, för det tänker jag ha. donuts, wie

further down

[av-re-a-ge-ra]

jag har kul. jag är kul. tänk på skalman så förstår ni - och ja, titta längre ner för mer uppdatering. yaypostcards from far away

"...Men förstod hon inte? Han var tvungen att vara isolerad, helt vattentät. För här i staden var man en ballong, vek man från sin spelade froll en sekund för att faktiskt vara någon man ville vara, ja då sprack hela skiten. En trasig ballong går inte att laga och det var ju inte som att de andra ballongerna skulle låta den lilla blottade pojken med sin trasiga ballong vara. Nej, de skulle omringa honom, kväva honom i allt regnbågsfärgat gummi.
  Så han var tvungen att stå där  och le åt hennes frustration när han inombords grät floder. Han önskade, önskade så starkt att han kunde falla hulkande in i hennes famn och be om ursäkt, samt framförallt berätta hur slutgiltigt han skulle frysa till döds och brinna upp om hon inte fanns. Istället höll han fast vid sin ballong, han ville ju inte falla. Men varför kändes det då som om han trillade djupare än någonsin när hon vände sig om och störtade iväg med orden 'aldrig mer'? Såret hon hade bränt upp blödde intensivt, men det varma blodet kändes som is i ådrorna. Så gick hon efter att hon för hundrade gången rivit upp det infekterade såret som vägrade läka.."

now my feet won't touch the ground

detta fält måste fyllas i
..och så var det. dag dag dag

kan jag inte eller vad du nu sa, jag är inte den jag en gång va'

tog skolfoto. sjuk i huvudet spelade jag då. "spelade". var med anna. åt glass. åt smörgås. tog kort. smexade och sexade. life's go-ood. ska försöka mjölka ur anna några bilder sen, men tills dess, ASSKICKIN MUSIC!!!!!!!!!!!!

the sounds - taggtaggtaggpepppeppepp

eminem - thiiii rapper, hans texter. inget jävla grind niggah bitch osv.

elin ruth sigvardsson och lars eriksson - spelas denna på mainstreamradio. HOPE NOTTTT

så detta är vad jag lyssnar på just nu hepphepphepphepphepp.
french lesson, d'accord?


från den här fina bloggen

message

ett litet ps. att gå omkring med väskan på inomhus i skolan känns som något som inte är riktigt okej. bara en tanke. inte för att det är viktigt om du nu skulle gilla en person som gör det. ds

låt låt låt, tjolahopp jag lyssnar och skriver.

go went wendy

har ätit pannkakor, skrattat och ätit sitting bull paketglass på en grön gräsmatta med simon, niklas och johanna idag. nu lyssnar jag på chicago (acoustic version) - Sufjan Stevens. tänker på hur jag ska ta mig genom skolåret och inte på det sättet att jag plågas och tänker "döööööööh, hur ska jag ta mig genom det här" jag menar, vilken taktik är bäst? jag är en planerare, varenda molekyl av mig, eller nej inte planerare, jag är en drömmande slarvpetter men jag tänker alldeles för mycket för mitt (och andras) bästa. så jag har liksom en lista (in thö skalle) på vad jag vill uppnå i höst. ja. ehe, spännandäää?
-nej.

har skrivit en novell för ett tag sedan som jag hatade då men nu diggar ganska okej. tänkte kanske lägga ut den sedan. maybe, kanske, peut- être.


vet du

.. jag vill skriva allt. allt vill jag skriva. det är så vansinnigt frustrerande

each day
 

you've got the love

ja, bilder då. BÄSTA LIVET I BILDER. fast jag hade bara med mig kameran första dagen så jag misade att knäppa lily allen när jag stog längst fram!!!!!!!!!!!! FUCK FUCK FUCK. men i allet fallet;


först upp timo, felix leker mästerfotograf


enda bilden på bon iver, enda besvikelsen var han också


band of horses


sex på två ben


PURE LOVE LOVE LOVE


the crack hoe och felix vän oskar


arctic monkeys

sedan var min kamera sorgligt nog frånvarande andra dagen. men fy fan. vilken jävla upplevelse det har vart.

mitt livlivliv


jag har pratat med, PRATAT MED florence (den här florencen)!!!!!!!!!!! (spola fram till tre nåt om ni vill skippa pratet)

jag: (omg) hello, sorry to bother you, i just wanted to say,  you were so great!
florence: thank you, so much. *hon känner på min skinnvest* oh my god, this is so beautiful, really cool
jag: thanks, i got it at H&M
florence: oh, well i have to get one

JAG. ÄR. I. HIMLEN. - jag bor där nu. hej hej. lägger in bilder ovan

why can't we all, all just be honest?

jag hittar inte min jävla datorsladd till kameran. OKEJ?

is your bed made? is your sweater on (lyssna)
do you want to fuck, like you know i do. like you know i dooooooooooo


jfefewhfwehllh, mitt liv är bäst, ni önskar att ni var mig

jag kom PRECIS NU HEM FRÅN WOW sitter i julias säöng klockan är ett MITT LIV ÄR SÅ UNDERBART JÄVLA FANTASTISKT, kommer att vandra på moln i ett år, stog längst fram på lily allen, blev knuffade halvt till döds av fetto, sjöng mig dså jävla hes,  JAG ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR ALLT. fmesklfhlerwhulihgbahgbarb grbagriulerbrgilbagrliubgrrl FUCK YOU. FOUCK YOU VERY VERY MUCH.

jag är seriöst <8 (så där gymt tonårigt) BERUSAD PÅ LIVET????!?!?!?!??

*hysteriskt skratt*

huihiahaihiehahewajheaihihihiahah. vad ärrrre nu? jag peppppppar peppar för snart äre
 
w-e-e-e-ay a-a-a-out w-ä-ä-ä-est

den här dagen är bra. bättre. bäst
fattar ni att jag typ tio ikväll kommer att se arctic monkeys live?
hejdå

jag saknar dig inte alls..

"LJUD FINNS ÖVERALLT, även där de inte finns. Och de är så vackra att översätta. Ibland låter de bäst när de kommer baklänges. För vem vill låta likt en hel livstid. Och vem vill se likadan ut ett helt liv. Tänk så fint i denna värld där djur blir till blommor och växter blir till magiker. Berg blir dalar när de är trötta på att se allt och frysa, vatten blir till glädjehoppande moln som trasslar in sig i sig själva.

Vakna vinden; blås över ängen. Hoppas min vän får följa med"

-
Monki World

someone tried to hide himself

jag tänkte så här: idag går jag in på bloggen skriver ett inlägg om någonting vettigt och fint. och jag ska göra det. efter detta- FÖR JAG MÅSTE FÅ HA LITE MONKIDAMP! kan du förstå att jag köper alla mina kläder där? titta;


jag är död av längtan. jag är en slav för detta. hejs

i was shiverin' inside

jag menade inte det jag menade
jag skojar
jag menade alltihop och det vet du

I allways jump into it, with my whole heart and no shame

anna detta är dedikerat till dig;
- du som sa att jag inte behövde sova och äta. igår kväll gick jag och la mig halv elva, somnade och vaknade idag klockan tolv. jag har sovit i tretton och en halv timma. förstår du? jag har ALDRIG sovit så länge. köp korv köp korv köp korv köp korv köp pölse.

jaja, jag pallrade ju mig i alla fall in till veronica och det var störtskönt! hon verkar vara en så grymt trevlig och härlig person. sedan rörde hon sig stentufft, typ som en våg. eller juckade. men det var bra, speciellt när v för vendetta, måndagsbarn och aldrig nöjd kom.punnligtuyhjgaeeafga så det så

jag är helt virrig, ingen sömn. mnu jävlar laddar jag för veronica maggio. jag ska inte missa. det räcker med att jag kanske inte får se laleh.

att bero på

nada man, men denna låt har liksom fastnat i sinnet mitt. se inlägget under för ordspyor (OCH EXTREMT HETA BILDER)

say cheese - whut?

okej så här ligger läget till. någonstans på en säng tror jag med nån brud kanske. i dunno.
jag tältade. så hemskt otroligt (jävla) kul. det gick ingen nöd på oss, vi grillade så att hela jag luktar eld (yumssis), vi skrattade, viktoria var söt och jag hade världens finaste djupsnack med simon e, filip björkner och joakim litegrann (fast det tog ett tag att knäcka den nöten min dam/herre).
   jag  kunde inte somna, fick panik, kunde inte somna ännu mer, sov ingenting fast jag försökte mest och mådde piss sju imorse. det gjorde viktoria med. vi tog båten och hennes bil hem. jag tog på mig min fluffmorgonrock och...
   kollade på JUNO. jag vet inte riktigt om du kan förstå hur jävla bra den filmen är, definitivt min topp fem typ (däruppe med walk the line). grät en liten skvätt, mest av utmattning tror jag och låg och tänkte på hur vacker och begåvad juno- skådespelerskan (ellen page) är och hur jävla snygg, underbar och "mc-dreamy" bleeker (miachel cera) är. jag är nog lite förälskad i männskan, min soffa är definitivt genomvåt av saliv i allius fallius.


snygg snygg snygg snygg. avundsjuk avundsjuk avundsjuk


fin vacker underbar snygg. i leuve yuuuuuu


pritty pritty

källa, källa, källa

you were a child, crawling on your knees

ikväll ska jag tälta! ska blir väry kul- grilla korv, bränna ner hela skogen, spela gitarr vid lägerelden och få fästingar. och så vidare. väldigt diskret vill jag påpeka att anna är jobbig, en lögnare och väldigt orättvis. gå och köp korv anna. gör det (OBS! uttryck stulet av embla och erika. ursäkta tjejer)


sexbild från picknickfestivalen.

spela den här - grymt grymt cool artist, väldigt väldigt skön låt

i would ride my life like a horse with no name

usch, jag hade totalt spatt igår- ville skriva något men visste inte vad, ritade gubbar som hängde i fallskärmar som var blommor, lekta ninjaturtle (som du under får ett litet smakprov på) och sjöng falskt. bloggen kommer att ta en liten vänding igen tror jag. men det är ingen vänding det är just det. det är mer att jag har insett att jag inte kommer ha något speciellt tema. jag är det som är och när jag vill vara extremt seriös så är jag det och när jag vill fisa på världen så gör jag det. så försök snälla du att hänga med i svängarna.

här kommer i allan fallan en liten lista. för detta kom jag och tänka på. dofter som borde finnas som parfym:
1. nyklippt gräs
2. nybakat bröd
3. kryddor, typ kanel, kardemumma
4. varm äppelpaj
5. grumme grön såpa
6. tänd tändsticka (svavel)

FÖRSTÅR DU?! helt fantastiskt! dofter som är så underbart goda och fina. tänk att gå runt och lukta nybakat bröd. eller lukta stearinljus och höstmys (tänd tändsticka). jag kommer att bli rik helt enkelt. för vem vill inte lukta så här?

skalman säger

 

nu är bloggen designad för att stanna så ett tag

hello superhero. lyssna på i inlägget under. värd varenda minut

stjärnfallbrukar inte göra så här men denna låt förtjänar det. jag är mållös

varför mitt liv är så otroligt intressant att det inte kan beskrivas i ord, ändå skriver jag att det är intressant. jag säger emot mig själv

mitt liv i bilder de senaste dagarna. observera dock att jag bara har haft med mig kameran när jag varit med johanna, så jag har faktiskt inte bara en vän. (dålig lögnare)

2 saker:
- jag kan inte redigera det betyder, dessa bilder är otroligt oproffisga och oredigerade men i allen fallen tagna med känsla.
- jag peppar inför wow och lyssnar på bra musik. klicka på hjärtana! 

       

filled with pain

"det sägs att tiden läker alla sår. men är dina sår läkta innan din tid runnit ut?"

- tänk att det finns ca. 6,6 miljarder människor på denna jord. det gör så lätt allting man gör till någonting som snabbt drunknar i mängden.

jag jag jag mig mig mig

jag är jag och jag är här! har haft två sketna bra dagar, den förstnämnda med julet den andre vid den vackra kanalen i götet och med förgiftat kaffe, fina historier, samt lite filosofi när julia var inne och handlade schme (julia den andres ordförråd har smetat av sig på mig). idag har jag träffat helenis oh som jag har saknat den kvinnan och hennes nasala röst. hon hade mycket fina englandsfynd som fick mig att vilja gråta. sedan vare planering i saras helt fantastiska båt som på måndag ska ta oss ut på tältning.

och ja, grattis säger jag till dig som nu vet i detalj vad jag har haft för mig. ska försöka skriva något läsvärt senare. om inte jo-hanen kommer.

WOOOOOOOOOOH; min bror har en vän på sova-över-besök som är rädd för mig. det är väl för att jag har den där elden i blicken. gr

tunnlar

   - klicka på hjärtat det är en låt. egentligen lyssnar jag på arctic monkeys nu, men jag har drogat denna låten i danmark. lyssna på texten. sen sitter jag och skriver. vet inte vad men här är någonting som jag inte vet om det är ingenting

Ett ögonkast flyktigt som morgondimma
Om ens så
Det ingen ser
Kan ingen förstå
Ett andetag oskyldigt som tårfyllda ögon
Om ens så
Det ingen ser
Kan bara vi förstå


jag funderade ÖVER något rosenrasande rosenrött och dina ögon 2

ja, jag blev ju lite avbruten igår. orkar inte berätta om händelser som är av ingen betydelse. i alla fall, jo twilighthysterin. jag minns när jag först läste böckerna för länge sedan och jag VILLE sprida vidare dem, tänkte att det var en hemlighet för underbar för att undanhålla, vill föra facklan vidare. oh som jag föraktar den tanken nu. böckerna är självklart läsvärda (som lea så vist påpekade) orden printade på papper för år sen är fortfarande desamma. men jag hatar hur twilight inte längre är en bokserie unik jämfört med alla andra, när det fortfarande fanns känslan runt det hela! nu har allting bagatelliserats och blivit litet jämfört med "the movie" och "Robert Pattinson". Filmen är en avspegling av böckerna (som är SÅ GRYMT MYCKET BÄTTRE) ingenting mer. för mig i alla fall.
- nej, det här gör mig ledsen, för dessa böcker har betytt en del för mig. inget jag ska skriva om på internet dock som en annan bekräftelsekåt tonåring.

nu till något helt annat. jag är så galet seg, är antagligen den enda som sitter och degar vid datorn. men så äre. snart ska jag träna (blev inget igår, HRM HRM). hade på mtv i morse och de visar ju rätt mycket... skit- men en låt som är så jävla skön är denna. videon är genial

ciao!

jag funderade på något rosenrasande rosenrött och dina ögon

jag satt just och funderade på två saker. ett; jag har inte uppdaterat som jag sa att jag skulle göra. slap my fingers. två; det är förjävligt med twilighthysterin. gå inte nu och tro att jag har blivit omvänd och hatar twilight, nej men jag hatar kändisskapet runt omkring det. jag minns när jag först... oj, helvete. fortsätter sen

gymnastiklektion gevärspatron heliga natt

jag har varit i skogarna vid finnsjön och haft samlag med bobby, johanna var åskådare. tillsammans avlade vi några bilder, jag lägger in dem sen. sedan tänkte jag också för en gångs skull vara lite seriös- men just nu orkar jag inte, jag vill bara käka och sen är jag så jävla pepp på att ge mig ut och springa i regnet. motion händer inte ofta i min värld så jag får passa på medans jag har lust och är redigt förkyld. här kommer en göteborsk mening som avslutning;

det é gött o knöa i bambakön

tunnland av rädsla spottade jag på

jag känner att allt är så rörigt just nu, blogg, mitt liv. det roliga med det (om det nu finns något roligt med det) är att det egentligen inte finns något som skulle kunna bli rörigt. förutom mitt skadade inre. vad är det som är mest rörigt då? mitt skadade inre.
   however, känner att det är för mycket prat, för lite vettigt eller egocentriskt. så här kommer lite slumpmässiga bilder.


sommar sommar, från min och annas tripp till klädesholmen last year

hund

det är varmt ute idag.

uppblåsbara

JAG ÄR HEMMA, dum dum dum dum dum (det ska föreställa en hejarramsa). när jag då kommer hem går jag in och tittar på kultur(göteborgs-)kalasets hemsida, och vad upptäcker jag? LALEH, VERONICA MAGGIO, HELLO SAFERIDE, NAVID MODIRI OCH GUDARNA, MARIT BERGMAN (hon hyllar iofs dusty springfield men ändå)!!! o sen på fredag blire way out west.

min vecka kommer att bli bäst. kan du förstå det?

uppdatering: min NÄSTA vecka då såklart. denna med. förhoppningsvis. eller nej,. ska träffa terroristen snart (känn dig utpekad anna)

RSS 2.0