oh yez

jag sitter på malmö station, malmö är sveriges vackraste stad, igår blåste mitt huvud av i vindstormen, vi ska snart över öresundsbron som är skitsnygg, jag har köpt engångskameror och går runt och fotar allt, jag är galet snygg i mitt vindaffro, allt är bättre än sist jag skrev, och WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

- livin' thö dream, ses om deux weeks!

femtonsextonsjutton, ja fy sjutton

dra åt hevete. ååååååååååååååååååååååååååååhhhhhh
- jag vet jag visar känslor offentligt som värsta lilla bekräftelsekåta männskan men fy fan alltså. nu är det sluta drömma börja glömma. jag kan inte ens förstå vad du hade i mina tankar o göra.

jag går omkring i högklackat, linne och trosor och packar. danmark danmark danmark. jävlar nu är jag pepp. speciellt efter händelsen ovan, ingenting att sakna (viktoria jag kommer att sakna dig, och dig tilda jättemycket).bildkälla

svennigt svinigt

det är ytterst svårt att sätta fingret på mitt humör idag. det skiftar som sommarvädret i sverige. dock är jag just nu grymt irriterad på en feg människa. för jag är ju inte feg, nej nej. eller jo. självklart är jag det. men om jag ändå övervinner den rädslan och möter personen på halva vägen tycker inte du ändå att man borde ge mig ett försök? för nu handlar det också om tid, min är begränsad. inte av någon som helst dramatisk anledning som det låter, utan för att jag åker till danmark imorn. och det här är en sak jag vill ha avklarad just nu, ikväll. annars blir det aldrig. nu när jag äntligen uppbådat modet. jaja, den chansen hade ett liv som en såpbubbla.


bildkälla

jag trodde att du trodde att jag trodde på något mer än gud

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN, hur jävla taggad blir man inte? okej, nu lät jag som en spicerökande wannabe- something tonåring- men lyssna. anderz lissna.

kings of leon

LISSNA

- det var bättre

tio tunnland

jag är hemma och allmänt välbehålllen, förutom en smått hysterisk stockholmsk syssling, bajs på skorna och en "jag vill vara albino"- låtsassyrris. men ack ack, snart bär det iväg igen, till danmark! tada! vi har döpt vår husbil till camp sweden och jävlar vad det ska gå hett till på campingen alltså. jag kommer vara helt fördärvad när jag kommer hem. eller så har jag en snygg dansk pojkvän som jag har vandrat omkring med på stränderna. lets hope for both!

so long om jag inte skriver imorn.


jag håller i ett grässtrå. jag lovar. jag är en ubåt. jag lovar.

karin boye

Rustad, rak och pansarsluten
gick jag fram
men av skräck var brynjan gjuten
och av skam

Jag vill kasta mina vapen
svärd och sköld
all den hårda fiendeskapen
var min köld

Jag har sett de torra fröna
gro till slut
Jag har sett det ljusa gröna
vecklas ut

Mäktigt är det späda livet
mer än järn
fram ur jordens hjärta drivet
utan värn

Våren gryr i vinterns trakter
där jag frös
jag vill möta livets makter
vapenlös

- jag vill möta.. - karin boye

slunga, gunga, tunga, runga, lunga

IDAG har jag;
- köpt världens finaste anteckningsbok (den är underbar och älskad, jag svär)
- dödat johanna i tankarna
- fotat johanna
-varit avundsjuk på hennes snygghet
- tagit vansinnigt snygga egobilder
- badat, se baigner, went for a swim and so on

JO-HAN-NA

*stolt* det är min vän

sedan tog hon också en rad osmickrande bilder på mig. jag tänker inte plåga dig med dem, så du kan sluta hyperventilera.

MEN- den dagliga rutinen. ett stycke egobild. idag exlusivt med armar! 

6 and thö city

såg på SEX and the city the movie. gillar den filmen skarpt, mest p. g. a. två saker:

- carries vansinnigt snygga kläder som får min dregelränna i läppen att överbelastas
- den HÄR fina scenen med den vackra musiken. detta var det enda klippet jag hittade så SNÄLLA, ignorera den italienska dubbningen...
jag vet inte varför det kommer så många HETA bilder på mig nuförtiden, kanske för att jag är hemskt egocentrerad? nej, nu vill jag demonstrera min näsas storlek på denna bilden, och påpeka att den är mycket lik mount everest i stolrlek.
adjöss!

drömmen om Gustav

åh, vill du gärna veta..

bon

blodröda vallmoer står slumpmässigt utkastade vid vägkanten. Hon stannar och iaktar dem, tänker att så där ser smärta ut. Så där ser kärlek ut. Sedan sliter medelhavsvinden av ett tomatrött blad, och det singlar iväg för att lägga sig mitt på körbanan. Med ett högljutt "svosch" kommer en BMW cab och klistrar bladet mot asfalten.

france;

förstör inte datorskärmen när ni tittar på sista bilden. den tål inte HUR mycket dregel som helst..

och

juste: måste gaska upp bloggen lite med en fräsig färg och design. vem har dött och ruttnat påren nu liksom?

MISTER LÅBBA LÅBBA

jag kom, jag såg, miachel jackson dog. vad i helvete hände med världen när jag var borta? 

OHJA BABY, jag  är hemma. milslångt bild- och täxyinlägg imorn. är fortfarande glad för att det regnar, så hemsjuk var jag. oså kan jag skriva å, ä och ö

åöäöäåöåäöåäöååöäåöåäöåöäåöäöåöäööäöåäöåöäöåöäåöäöäöåöäöå

snåpp, snöpp, snäpp

 


RSS 2.0