lyon bejjbi

jag ar i lyon, stadernas stad. harligt vader som attans och sa vidare. hoppas att allt flyter hemma o sadar. observera forresten hur snitsigt det blev att skriva utan a, a och o.

hohohohihihihhihehehehe

kommer hem den nionde juli pa kvallen. da ska jag smyga ut o traffa fodelsedagsbarnet johanna. men den tionde+ da skriver jag.

smex och kex

ps. jag saknar er gorls and boyz, nih vewt vilka niw awr ds.

[wan däyj]

imorgon åker jag till frankrike- WUHUHOHEHEHE. kommer att vara frånvarande ett tag då natruligtvis, men jag lovar att lägga in något roligt och något öronbedövande innan jag åker.


juste, glad midsommar

livin' thö dream, woooooooooooooooooOOO

sumpen

ja- ja- ja.  jag ändrade thö design och kanske sabbade jag alltihop. nämen dra på trissor. jag gillar't i allen fallen så här. imorgon är det midsommarafton. i övermorgon är det frankrikeresa. men det första först- midsommar kommer att bli trevligt förhoppningsvis (förlåt viktoria, jag stal ditt ord).

lyssnar på james blunt och drömmer mig lite smått bort sådär. james blunt är så himla mycket november 08 för mig, eller när det nu var när vi var på gräsviken. det är en lägergård mitt ute i naturen någonstans i tjotahejti. på kvällen låg vi ute på bryggan o kikade på den fantastiska stjärnhimlen. bluntius påminner mig om våran lilla skara där på bryggan, allas ångande andedräkter och stjärnhimlen som nästan åt upp en, så otrolig var den. helt allmänt måste jag tipsa om james blunts album 'all the lost souls'. HELA albumet är genombra, det finns inte en dålig låt. guldklimparna är dock same mistake och shine on.

men nog med jidder. rör på fenan
(professionellt värre, i knöw. men det gröna på bilden är bara så..      grönt. det diggar jag)

grollt

bao chicka wa-waow


hubbabubba i håret

jag spelade kubb idag och fick då reda på att jag har en rejäl tur i kärlek. lite skrattretande kan man tycka, men ja gud måste ju också ta semester. i femton år. men för att ej gå händelserna i förväg, innan var jag på en palestinsk (helt sant) restaurant. det var


F-FETT NICE^^ och jag åt massa smårätter, bland annat het tomatröra från Gaza. sensuellt värre.
   kubbet kördes ju sedan med mupparna till folk, hur trevligt som helst. på hemvägen träffade jag andré och åt upp hans godis. jag har ju som sagt en idealbild av hur jag vill se ut. om du är intresserad av vad den må vara kan du klicka här eller för annat alternativ söka på bildgoogle med orden bert karlsson. lycka till

fortsätt simma

pang

orkar inte längre med det oändligt djupa jag har sysslat med den senaste tiden (även om jag har tappat det allt eftersom) jag håller på att drunkna. så nu kör vi livbåt på YTAN för hela slanten. hata mig om du vill

[pung-dask]


bildkälla

tjoff

inte okej. bara inte okej. åt helvete


hockeypuck o hockeypuck o hockeypuck o klubba. hockeypuck o hockeypuck o hockeypuck i mål (vrål)

jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag har rätt mycket med mig själv precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu


- om du lämnade mig nu, Lars Winnerbäck och Miss Li


bildkälla

/j

i do mean, you're the cutest boy i've ever seen

det här med att fånga dagen. är det någonting värt att tro på, värt att ta vara på? jag vet inte. nu, när omständigheterna kanske ändras drastiskt, KANSKE- då vore det något helt underbart för mig att leva efter. jag skulle få så mycket mer utav min tillvaro. utav mig själ också förstås, kanske skulle jag i slutet av dagen glädjas strålande lycklig och inte ångra att knyst.
   jag läser Gunnar Ardelius igen ju, har jag berättat det (mitt minne är begränsat till tio minuter åt gången)? När du blundar tittar jag. strålande, precis som hans första bok, men sinnesstämningen i denna bok är lite mer grå. som jag då kanske. i alla fall ställer han sådana hemskt bra frågor hela tiden. det slutar att jag sitter som en fågelholk och stirrar drömmande och en aningens sinnessjukt ut mot min altandörr.

"Vad är värst, ensamheten eller rädslan för ensamheten? Och vilka är hudens uppgifter, varför kittlar det i handflatorna? Vad händer i huden när det regnar pussar, varför vill jag ha dig för mig själv? När du blundar tittar jag på dig och ditt blinda, söta ansikte" - När du blundar tittar jag, Gunnar Ardelius

/j

*snörvel*

vid frukostbordet i morse fick jag ett revolutionerande besked. inte hundra procent vattentätt än, men om det är det- OH HERREJESUS. jag blir lätt illamående vid tanken. tyvärr har jag tystnadsplikt och har svurit på att inte avslöja något till någon innan vi fått reda på om det kommer att hända. det blir någon gång i augusti. det betyder att jag kommer liggapå sträckbänken i två månader. ja ja, jag får be dem att vända på mig någon gång ibland så att jag blir jämnt solbränd.

the end of life as I know it

/j


"zuperb" hasplade han hur sig samtidigt som han kastade sig mot den flygande karnevalen

"remember; if we are all alone, we are all together in that too"
- ps. i love you

skriver mer sedan

gr-r-r-r-reat

vick-k-ky, skicka bilderna från igår

bra helt enkelt. bra

nicest thing

/j

i wish you would never forget the look on my face whan we first met

idag sov jag länge länge utan att känna någon skuld. sedan åt jag frysta pannkakor och såg på en amerikansk film på bio. jag drack vitamindryck och var ofokuserad på genrepet. men det spelar ingen roll nu.

sommarnattsvals på en frusen vintersjö
bada sent på kvällen i ett hav av snö
vara där jag är, med huvudet mot din barm
så är det:
världen är kall, men vår kärlek är varm

thunderbird

ovädret som härjar utanför fönstret är ingenting mot stormen som just nu råder här hemma.

skjut mig

raindrops

/j

en apelsin med huggtänder stirrar mordiskt upp från mitt anteckningsblock. varför klistrade jag dit honom från början kan man undra? kanske för att allt inte är perfekt

en blomstertid nu kommer på bloggen, avslutningsveckan till ära. jag sitter här och hjärntvättar mig med låtarna som skall framföras på torsdag. just nu ser det inte ljust ut. jag ser inte ens guldkanten på molnet därborta.
    spelar wilco lite slött i högtalarna, helt infernaliskt. har ingen som helst känsla  eller själ för livet idag. jag är färgen grå och otroligt förbannad på människor som inte har vett nog att inse värdet av sammarbete, samt nackdelen av egoism och oförskämdhet.  onödigt dock att skriva sådant här som är riktat mot någon/-ra speciell/-a. det är bara jag som förlorar på det. så jag får bunkra upp och ta det öga mot öga imorgon i stället. om inte stormen har lagt sig vid det laget.


Vampire weekend - campus  glad musik. glada tankar. kämpa.

/j


chapel

picknickfestival igår, hur underbart som helst. gav mig bara mer motivation till att klara mig genom nian också. sedan bär det av någonstans, till någonstans där möjligheterna finns som Mölnlycke saknar. solen värmde förvånande nog på apslätten, och allting lindades in i ett dis av cigarettrök. helt genomtrevligt. musiken var förstås mycket bra. sedan bar det av till café Vasa med Julie la plastique-soeur. det blev sträva strupar och promenader genom nattens Göteborg. jag hade ett helt förträffligt dygn, för att sammanfatta.

nu sitter jag och nostalgi-ömkar och lyssnar på Gavin de Graw. hans röst är så fängslande unik. när jag hör honom tänker jag på (för mig) livsviktiga händelser, pianon i mörka rum och gyllene fält. här ska ni få se vad jag babblar om, och så får ni ren och skär inspiration i form av kate moss.

belief

chariot STRIPPED version


källa


källa

/j

vi älskar dig värnaste land upp på vår jord

grattis sverige

sverige (frukta icke, det är inte nationalsången)

/j

..nittiosex, hundrafemtio, hundratusenniohundratjugoåtta

ja, jag hasplar ur mig inlägg som en halvgalen ikväll. men titta vilka vackra bilder. och bara för din helt oskyldiga informations skull: klänningen på bilderna tillhör mig.

källa: viktor vauthier

/j

har du en dröm, ställ dig i kön till höger

det var en sjudundrans bra dag idag. fick ett oväntat positivt besked som fick mig att hoppa upp och ner i en kvart. det var inte bara moln idag, det var solen som lös genom dem. det var inte bara en väg idag, det var skutt och skratt.
jag o J sträcksåg en serie också. den finaste som finns, en serie om kärlek som inte längre existerar. när det inte var "hej, öööh jag är packad. ska vi knulla?", utan mer "ljuvaste, underbaraste" . inte för att det är idealet. nej, även om jag tycker sådant är så fint så är jag inte sådan. jag är mer känslor-utan-ord typen. blickar som möts, händer som snuddar, spänning i luften man kan ta på. sånt är ännu finare.

pressen stiger. på torsdag blir det två uppträdanden. jag bävar inför det

/j

som om du visste

jag står upp och skriver, på Mölnlyckes trevligaste ställe. kultur i massor, det är härligt. har lånat ännu en bok av Gunnar Ardelius, "När du blundar tittar jag" heter den. Han är underbar, jag fattar inte hur en människa kan få ner så mycket vist på papper. Här är  tetxten på baksidan:

"En dag uppstår ett märkligt hål i dig, din kärlek Sally åker till Berlin och gör jordglober av gamla McDonalds- förpackningar, pappa kommer på nätterna och stoppar pengar i brevinkastet, mamma sitter och tjuvröker på psyket. Farfar ger dig en voodoodocka och din vän Valentin har en träningsväska full av vin, och du skulle byta ut alla underkäkens tänder mot en kram.

 Du kommer att glömma hur hennes mun smakade, hur du en gång svävade fram över den dallrande asfalten och väntade på att det skulle bli som vanligt igen".

så jag ska hem, göra te och sjunka ner i min gråa pösiga soffimitation..
/j

b-b-bon

jag längtar ihjäl mig till den 14:e augusti då jag får stå och låta mig förtrollas av den nyblivne idolen min. jag dyrkar hans falsett. har jag länkat creature fear förut? hm, ja kanske det. the wolves? nej- men då var saken biff

the wolves

/j

trumhinna

jag tar en handfull minnen, kramar dem så hårt i min hand och trycker upp dem i ditt ansikte, som en snöboll. du frustar och gör fula miner- minnen med mig är minnen som borde gömmas längst in i en proppfull garderob enligt dig. helst skulle garderoben också gömma ett Narnia så att minnena kunde kastas ännu längre bak i glömska. vad hände? min tid rann ut helt enkelt, var det så.


bildkälla

/j


RSS 2.0